BAŞKANINMESAJI

Mimar Sinan Şehir Ormanı’nda hayata geçirilen hobi bahçeleriyle; toprağa, yeşile ve doğaya özlem gideriliyor. Hobi bahçelerinde Sultangazililer sebze ve meyve yetiştirmenin keyfini yaşıyor.

70 m2’lik 12 adet seralı olmak üzere 56 adet bahçeden oluşan hobi bahçeleri içerisinde 6 m2’lik ahşap kulübeler ile damlama sulama sistemi bulunuyor, toprağın keyfini sürmek ve dilediği sebzeyi ekip yetiştirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

• Sultangazi Belediyesi tarafından yoğun şehir ortamında yaşayan ilçe sakinlerimiz için  doğal tarım şartlarında hobi bahçeleri oluşturuldu.Mimar Sinan Şehir Ormanı’nda kurulan hobi bahçelerinde vatandaşların kendi emekleriyle sebze yetiştirmesine imkân sağlanmaktadır.
  • 12’si seralı olmak üzere toplam 56 adet hobi bahçelerinin her birinde  6 m2’lik ahşap kulübeler ve 64 m2’lik ekim alanı ile toplam 70’er m2’lik kullanım alanları bulunmaktadır.